Viikonloppuna Kissalan pojat nauttivat  kaikkien kiireettömyydestä. Perjantai-ilta meni puuhasteluissa aika pitkään ja iltasella saunottiin melkoisen myöhään.Mmukana oli siitä huolimatta punainen poika kuten aina, se on ollut saunakissa jo pentuna:

Lauantaiaamuna panostettiin lepäämiseen ja siitäpä Kissalan pojat pitävät. Kun viikolla pojat ovat keskenään aika aikaisesta melko myöhään, noin kuuteen illalla,  ne osaavat todella nauttia viikonlopun hellittelystä.

Neksulla ja Saksulla ei ole kiire ruokakupille vaan pojat haluavat panostaa loikoiluun meidän kanssamme,  siitä olemme todella ylpeä. Nekokin on antanut itselleen nykyään luvan olla myös lököilemässä, se on tarkkaillut Saken tapaa heittäytyä hellittäväksi ja nykyään Nekon löytääkin usein Ullan kainalosta tai peiton alta lämmittelemässä ja kuorsaamassa kun myöhäistetään aamulla ylösnousua tai loikoillaan illalla telkkkua katsomassa ennen valojen sammutusta.

Saksu oli jopa hiukan kateellisen näköinen kun se kuikuili Nekon tyytyväistä olemusta omasta piilopaikastaan, minun peittoni alta:

Sepä ei Neksua heivauta, kun saa nauttia oman ykkösihmisensä läheisyydestä, mikäs on kissan ollessa

 

Sunnuntai-iltana kuuntelemme vaalien tuloksia kun ääniä lasketaan. Kissalan poikia ei presidentin vaalit paljoa kiinnosta, unten mailla on paljon kiintoisampaa katseltavaa ja kuunneltavaa....