Vietimme loppiaisen pikkuremonttia tehdessä. Laitoimme vierashuoneen uuteen uskoon, uusimme tapetit ja laitoimme uuden laminaattilattian.  Kissalan pojat olivat innokkaina puuhassa mukana. Koska kamera ja märkä tapettivuota eivät pysy samassa kädessä en saanut niitä tapahtumia ikuistettua.

Kaikki burman kissaa tuntevat tietävät että burma haluaa olla kaikessa mukana. Kaikessa. Vaikka kyse olisi tapettivuotapöydän testaamisesta juuri silloin kun sen päällä on vuota ja liisteri on levitetty. Sekä Neksu että Saksu testasivat pöydän ja sitten huuhdeltiin listeriä tassuista kylpyhuoneessa.

Teimme sekä loppiaisena että lauantaina 12 tuntiset päivät ja kyllä olivat lihakset kipeinä.  Pojat olivat mukana koko ajan kunnes urvahtivat loppujen lopuksi vierashuoneen sängylle pesään nukkumaan.

Pesäkalliosta vielä muutama kuva viime vuoden lopulta. Tässä Neksu omassa vaanimispesässään josta on hyvä tarkkailla muiden puuhia...

Sake, meidän unimattimme hakee aina parhaan paikan lepohetkeä varten:

rentoa olotilaa...

Kotona  ollessa on niin mukava kun Saksu aina tulee iltaisin aivan kainaloon ja nukkuu koko yön aivan liki vaihdellen vaan hiukan asentoa silloin tällöin.

Kissasoppaa keitellään usein kotosalla, tässä värisuoraa:

 

Vielä muutama kuva ihanasta Kepsu-äidistä pentuineen toisella kameralla otettuna:

Viime sunnuntain kirjallisia töitä tehtiin joukolla työpöydälläni:

... uuden työviikon jälleen alkaessa Kissalan pojat toivottavat hyvää ja onnistunutta viikkoa kaikille.