Vietimme viikonlopun kotipuuhasteluissa, laitettiin kolmet sälekaihtimet ikkunoihin ja koottiin yksi kirjahylly. Meillä oli luonnollisesti apulaisia molempiin hommiin:

Sakekin keräsi omat poikansa tarkkailemaan hyllyn kokoamista. Kun hylly oli saatu valmiiksi sitä pitkin mentiin vaatekaapin päälle, aivan katonrajaan. Sieltä sitten kuikuiltiin tyytyväisenä.

Korkeitten paikkojen lisäksi Kissalan Pojat pitävät erityisesti keittiön saarekkeesta ja sen alla olevasta lattialämmityksestä. Saa aina olla varuillaan ettei astu kenenkään hännän tai tassun päälle kun usein se on ainoa kehonosa joka Kissalan Pojista näkyy kun ne ovat lämmittelemässä:

Neksu ja Taka villiintyvät usein myös painimaan siinä kapeassa tilassa ja sitten ne ovat aivan äimänkäkenä kun niistä riehakkeista yrittää ottaa valokuvaa:

Poseearausmoodi tulee kyllä äkkiä päälle myös:

Olin viime viikon perjantaina katsomassa kollegan luona aivan upeita pitkäkarvaisia rotukissoja, kahta  persialaissisarusta ja yhtä upeaa punaista exoticia. Tässä yksi kasvokuva 4 vuotiaasta persialaistytöstä. Onko upea tyttö vai mitä:

...ja tässä arvonsa erittäin hyvin tunteva Silkki. Perheen nuorimman pojan laumakseen ottanut, hyvin persoonallinen kissatyttö:

Arkkivaari Neko oli tyytyväinen kun viikonloppuna oli vilskettä ja vipinää ja kaikki olivat taas kotosalla. Joskus piti sentään ottaa lepohetkeä Saksun kanssa yhdessä lempipaikassa, keittiön kapiston päällä:

...ja iltaisin keitettiin kokoon Kissasoppaa:

Sakella on Kissalan Poijista kaikkein parhaimmat unenlahjat. Saken aamutoimiin kuuluu kiireettöminä aamuina henkilökohtainen, hiukan uninen aamukohtaaminen, jonka aikana Saksu kehrää ja ottaa silityksistä ja hellyyksistä kaiken irti:

Huomenna lähdemmemutamaksi päiväksi  kohti Pesäkalliota isojen poikien kanssa laittamaan mökkiä Joulukuntoon ja toivottavasti ulkoilemaan hiukan.

Kuro toivottaa teille kaikille iloista Joulun odotusta: