Marraskuun viimeisenä viikonloppuna Kissalan Pojat olivat aktiivisesti mukana alkavissa joulupuuhasteluissa, ulkovalojen ja -kynttilöiden laitossa ja tietenkin rentoutumassa kun kotiporukka oli taas kasassa. Perjantain viimeiset kotipäätetyöt oli kuitenkin tehtävä, sitä valvoi taas Tiestsikkavirus:

Lauantaiaamu valkeni (kun valoa hiukan meille kovan myrskytuulen lisäksi suotiin) tällaisen näyn kanssa. Neksu on juuri pessyt Saksun joka nauttii aina joka-aamuisista pesutuokioista isänsä kanssa täysin sydämin:

Aamuisin on myös vielä aikaa nuuhkia raikasta aamuilmaa tuuletusikkunasta kun tarha ei aivan heti aamusta enää aukea. Kelit ovatkin olleet niin kosteat että päästämme pojat ulko-oven kautta haistelemaan verannalla ulkoilmaa ja odotamme kuivia pikkupakkasia jolloin laskemme taas Kissalan Pojat tarhaan katsomaan talventulon ihmeitä.

Tässä haaveilukuva Pojista:

Sunnuntaiaamu valkeni sitten tällaisessa tunnelmassa ja tilanteessa. Heräsin siihen että Sake tapansa mukaan tepasteli minun maallisen tomumajani päällä ja ympärillä ja katsoi tämän paikan parhaaksi aamuvalmistelupaikaksi. Minulla eiluonnollisestikaan ollut sitä vastaan ainuttakaan argumenttia, päinvastoin. Näin kun saa aloittaa aamunsa velatkin ovat saatavia.

Hyvää ensimmäistä virallista Joulun valmisteluviikkoa toivovat Kissalan Pojat