Terveiset Pesäkalliosta,

Poikien kanssa tulimme viime perjantaina mökille kesän viettoa jatkamaan. Kesäinen sää jatkuu vaikka aina välillä ukkonen tahtoo jyrähdellä ja oli meillä yksi oikein kunnollinnen kaatosadekin, ukkonen oli samaan aikaan aivan "pään päällä", salamat ja jyrähdys tulivat aivan samaan aikaan. Kissat eivät ole ukkosesta millänsäkään, onneksi. Muistan kuinka Mortti-parka pelkäsi aivan täristen ukkosta eikä siihen auttanut oikein mikään.

Sake on löytänyt ulkoilun ihanuuden - karkaamalla. Se lähti eilen määrätietoisesti ovesta ulos ja kohti laavua. Neko katseli valjaissa hämmästyneenä että mitä ihmettä tapahtuu:

Sake mennä viipelsi:

Sitten alkoi jo tulla meillekin kiire kun näytti siltä että Sake kiihdyttää vauhtia ja päättää lähteä vielä edemmäksi metsään. Saimme karkulaisen onneksi kiinni ja sen jälkeen Sakea saikin aina ovella vahtia ettei se livahtanut uudestaan omille retkilleen. Se ei ollut tietävinäänkään esimerkiksi Tapsipussin rapinasta (joka kotona aina houkuttelee kaikki kissat paikalle). Vapaus oli paljon kiinnostavampaa - Tapsia voi aina syödä.

Neksua kiinnostaa valjaissa tarkkailu paljon enemmän kuin Sakea. Yhtenä päivänä myös Neko livahti ovesta ulos mutta se löytyi kaikessa rauhassa istumasta omalla tarkkailupaikallaan talon kupeessa. Myyriä ja hiiriä ovat molemmat Kissalan pojista saalistaneet useita, ne ovat sitten ylpeitä kun tuovat saaliitaan näytille.

Joskus pojat odottavat myyrien ja hiirien esiinmarssia yhdessä:

Neksu on oppinut rakastamaan hellyyksiä ja tulee iltapäivisin mielellään verannalla syliin istumaan:

Kaikista eniten se viihtyy Ullan sylissä, usein kuuluu myös kehruurukin hurina...

Sake taas on oman tiensä kulkija:

Pesässä on hyvä ottaa nokkaunet ja kuitenkin tuntea lempeän kesätuulen leikkuavan nokkaan...

Kesäpäivät ovat kauniita ja menevät nopsaan. Onneksi on Kissalan pojat joiden kanssa saa jokaisesta hienosta kesähetkestäkin kiinni...

Vielä viikko lomaa ja touhuilua.Olemme käymässä kaupungissa viikonlopun yli ja sitten vielä muutamaksi päiväksi Pesäkallioon sadonkorjuuseen ja puutöihin.  Ensi viikolla töihin jos tervehtyminen edistyy