Terveiset pienen taidetauon jälkeen

Olemme olleet netin tavoittamattomissa lomaillen ja siksi blogin päivitys on viivästynyt. Nyt ovat Kissalan pojat  taas palanneet normaalirytmiin

Talvilomaa vietettiin Nekon ja Saken kanssa Pesäkalliossa, kuinkas muuten. Lämpenevät ilmat antoivat pojille mahdollisuuden olla ulkosalla, sekä valjaissa että omassa tarhassaan.

Neko tottuneena ja kärsivällisenä vaanijana metsästi lomamme aikana yhden päästäisen, joka tuotiin sisälle myöhään viikonloppuiltana tarhasta murinan kanssa ja laskettiin yläkerran matolle ihastelua varten, sekä yhden myyrän joka tavoitettiin salamahyökkäyksellä päiväkävelyn aikaan.

Saken saalistaminen meni nuuskimiseen ja keskittymisen puutteeseen. Aurinkoa Sake kyllä ottaa tietenkin mielellään. Aurinko saa Saken haukottelemaan. Tässä tyylinäytteitä sekä lomaviikolta että aurinkoiselta pääsiäislomalta:

Ensimmäisen Pesäkalliopäivän jälkeen oli taas levättävä reilusti kun ilmassa oli ollut niin ihania ja jännittäviä tuoksuja ja ääniä:

Pikkupojat viettivät osan pääsiäisestä meidän kanssamme Oulussa. Aurinkoinen viikonloppu meni  ulkoillessa, pihaa ja tarhaa siivotessa. Poikia totutettiin valjaisiin koska aiemmat yritykset ovat menneet enemmänkin sivulle kaatuilemiseen ja epäkissamaiseen huojumiseen. Nyt pojat mennä viipottivat siinä missä Arkkivaari ja Saksukin. Sake lainasi välillä omia valjaitaan Takalle ja vietti aurinkoaikaa yläterassilla tarkkaillen kuitenkin tilannetta:

Oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille - ja aurinkoa!