No niin, pojat matkustivat kotiin lauantai-iltana 1.1.2011. Kymmenen tunnin matka meni ilman ruokaa, ilman vettä ja ilman vessajuttuja vaikka kaikkia tarjottiin muutamaan kertaan. Olimme matkan varrelta valinneet siistejä vessoja joissa pystyi päästämään kissat hetkeksi jaloittelemaan ja hiekkalaatikolle mutta matka oli liian jännittävä . Se aika meni lepohuoneen tutkiskeluun. Tässä Sake junassa matkalla Baselista Zurichiin:

Junassa Baselista Zurichiin oli aivan rauhallista. Kun on tapahtumaa Nekokin on aivan rauhallinen ja seuraa asioiden kulkua. Vain lentomatkalla tulee tylsää. Tässä jo HVn lentoasemalla lauantaiyönä:

Lähdimme Baselista kahden aikaan iltapäivällä ja olimme Oulussa kotona jälkeen puoli kahden yöllä. Neko oli levottomampi koska sillä selvästi oli tylsää, Sake-tapansa mukaan nukkui matkaa pois koska sillä lailla matka menee Saken mukan nopeammin. Miten oikeassa Saksu onkaan.

Kotona Neksulla meni aikaa pikkupoikien (Kuro ja Taka) haeskeluun. Pikkaraiset olivat viettäneet Kissalan poikien poissa ollessa 4 kuukautta meillä ja talo tuoksui niille. Ne oli viety pois siksi aikaa kun Kissalan pojat tulivat takaisin kotiin. Nekon piti alkaa valloittaa omaa reviiriään takaisin.. Se kuljeskeli ympäri taloa yöllä ja mourusi. Kun se ei ketään löytänyt se rökitteli Sakea niin että molemmat pojat piti lopulta ottaa samaan huoneeseen nukkumaan. Neko rauhoittui ja koko  muukin porukka sai talossa vihdoin nukuttua.

Seuraavana päivänä käytiin reviiripuhina sopuisasti leikin varjolla läpi ja Neksu Arkkivaari on edelleen Kissalan poikien johtajauros.Niinkuin asiaan sopii.

Kuron yritys:

Taka vuorossa:

Diplomatia toimii Kissalan pojillakin...

Arkkivaari on kuitenkin tarkka siitä missä raja kulkee:

Saksu nukkui ja lepäsi selvityksen läpi koska sen intressit ovat muualla, lellutuksissa ja hyvässä rauhallisessa elämässä. Siitä enemmän ensi kerralla samoin kuin mökkireissustamme uuden vuoden jälkeen. Kirjoitan myös POROKIN Kissankelloon matkakertomuksen koko Baselin matkastamme myöhemmin tänä keväänä. Kissalan pojat ovat sitä vaatineet voidakseen jakaa omia kokemuksiaan muiden parhaaksi.