Nyt on lokakuun alku ja lämpötila on useampana päivänä on ollut  parinkymmenen asteen paremmalla puolella ja aurinko on paistanut täydeltä laidalta. Pojat ovat olleet viikonloppuna melkein koko lauantain ja sunnuntain parvekkeella, viikonpäivinäkin pitkään iltaan ja iltaisin Nekon on jopa vaikea rauhoittua nukkumaan kun vastapäinen musta kolli hermostuttaa Neksua kovasti. Nekosta on kuitenkin hienoa tuijottaa kollia ylhäältä alaspäin, ilmeisesti burmankissoille hyvin tärkeää...

Poikien hieno kiipeilypuu löytyi syyskuussa poikien jäljiltä eräänä aamuna ilman mastoa ja korkeinta istumapaikkaa. Ruuvin kannattimet olivat pettäneet (murtuneet) ja komeus oli kaatunut. Voin vain kuvitella millaista yöllä on ollut jos molemmat olivat nukkumassa  telineessä kun katastrofi tapahtui. No, sitten lemmikkikauppaan ja takuuna uuden pölkyn hakuun. Sen tulossa sitten kestikin ja pojat saivat tyytyä hiukan matalampan tähystyspaikkaan. Kyllä se taisi olla mieluinen sekin koska kisa korkeimmasta paikasta kävi joskus vilkkaana. Hämmästyksekseni Sake on yleensä vetänyt pidemmän korren:

Neko haastaa..

Sake ottaa rennosti...

Sakella on hyvät asemat...

...ja painoetu...

...mutta Neko on sinnikäs...

...ja yrittää alhaalta päästä yllättämään...

...sitten meni hermo...

...muttei sekään auttanut...Neksu jäi toiseksi (tällä kertaa). Korvien asennosta näkee ettei se kovin mieleistä ollut.

Poikien tohinaa on mielenkiintoista seurata koko ajan. Onneksi viikonloput antavat siihen aikaa. Kun oli pyykkipäivä lauantaina ja kone surrasi keittiössä kuului makuuhuoneesta yhtäkkiä kova rusahdus:

Tällainen löytyi pyykkikorista. Korin materiaali on mielenkiintoisesti rahisevaa muovia ja sepäs on sitten jännittävää..

...siitä saa virtaa telmimiseen...

Asuintalossamme on alettu laittaa keskuslämmityksen pattereita päälle. Joku ottaa siitäkin mukavuudesta kaiken irti:

...lämpimässä on mukava torkkua ja jopa nukahtaa, herätä katsomaan mitä tapahtuu:

...ja kömpiä Arkkivaarin kylkeen pidemmälle päiväunelle...

Ensi kerralla päivitän Neksun kuulumisia kun leikkiteline saatiin korjattua....Hyvää lokakuun jatkoa kaikille toivovat Kissalan pojat Baselista