Tänään Neksu, Kissalan poikien Arkkivaari täyttää 3 vuotta. Julkaisen sen kunniaksi tänään tässä blogissa kuvia Neksusta näiltä kolmelta vuodelta tämän päivän ajan (haen kuvat eri kovalevyiltä ja siksi blogi päivittyy päivän aikana). Neksu viettää, kuten kaikki kuuluisat henkilöt, juhlapäiväänsä "matkoilla" - täällä Baselissa ja lähettää lämpimät surrur-terveiset kaikille tutuille ja Nekolle tärkeille: Ouluun omaeläinlääkäri Riitta-Liisalle, kasvattajalleen Ulla Mattilalle,  Kristiinalle ja Jaakolle ja pojanpojille Kurolle ja Takalle, Sinalle ja Rosalle sekä Envy Me-Kissoille; Sirkku-Sanille Japaniin, Kaija Wickströmille ja Kaijuksen Kissalalle, Saijalle ja Burman Pekalle ja Maijalle, Lorienin kissojen kasvattajalle sekä Paulalle ja Inekselle ja kaikille joiden sydämessä on paikka Burman Kissalle.

 Vuoden 2007 lokakuun viimeisinä päivinä syntyi Arkhitekton Valentinalle pentue:

Me saimme kiitos Riitta-Liisan vinkkien ja Ulla Mattilan tuen kautta omaksemme (vaikka eihän kissaakaan voi oikeasti omistaa) tuon levottomalla sielulla varustetun kollin:

 

Miten monta kertaa olenkaan siitä ollut aivan tavattoman kiitollinen-uusi maailma avautui:

Pentuna Neksu lepäili paljon...

...minua ei kiitelty kun otin salaa kuvia leikkupallosta ja Neksusta...

 

Neko - levoton sielu...aina valmiina etsimään uutta ja olemaan mukana kaikessa:

Mortin kanssa osattiin olla...

Mikään ei ole vaikeaa kun vaan suhtatuu haasteisiin mahdollisuuksina...

Kesällä 2008 saimme ensikosketuksen kissaharrastukseen näyttelykokemusten kautta ja siihen miten iloista oli olla yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa:

Nekon ensinäyttelystä voi lukea aiemmista kirjoituksista tässä blogissa, mutta muutama kuva vuodelta 2009:

 

Ainoan epämiellyttävän näyttelykokemuksen jälkeen (Marie Westerlund, PIROK 2009 Tre, kts aiempi kirjoitus tässä blogissa) otatimme kuitenkin kuvat valmistuneesta sankaristamme (CH silloin):

...olimme niin ylpeitä Nekosta...ja taisi olla muutama muukin koska marraskuussa syntyi Jyväskylässä Iines-rouvalle pentue:

ja Oulussa Rosa-rouvalle pentue:

Näiden lasten näyttelymenestysten ansiosta Neksusta tuli vuoden 2009 siitosuros sekä Burmaliiton arvostelussa että omassa kotiseurassaan POROKissa. Kansallisen Kissaliitonkin arvostelussa Neksu oli kolmantena.

Ensimmäisestä pentueesta tuli Neksulle seuraksi Sake:

Sakesta lisää parin viikon kuluttua kun Saksu täyttää vuosia...

Nekon lempipaikka on varmaan Toivontien tarha:...

Ja lempipuuha oman pojan kanssa oleminen:

pienestä pitäen...

Nyt Baselissa ollessa kylpypuuhat kiinnostavat kovasti (kuvia kylpijän näkökulmasta):...

 

...ja ensi viikonloppuna lähdetään Buchs' siin Sveitsiin st Galleniin kissanäyttlyyn. Siitä lisää tuonnempana..lepäilen peiton alla siihen saakka...

Neko kiittää kaikkia tukijoitaan ja kissaystäviään, näillä hienoilla eväillä jatketaan...rakkaudesta kissoihin....