Viime viikon perjantaina pesimme edellisen viikon pyykit  tulevan viikon matkoja varten ja pakkasimme laukut valmiiksi lauantain kylpylä-retkelle. Kuivausrumpu oli taas Sakelle saunan korvikkeena.

Lauantaina kannoimme pojat ja tavarat vuokra-autoon ja suuntasimme kohti kylpylää Saksan puolelle Badenweileriin. Matka oli kaunis ja voisi sanoa että liian lyhyt. Kauniita maisemia olisi mielellään ihaillut kauemminkin. Neko oli kuitenkin omaan tapaansa sitä mieltä että kassimatkustus ei ole hänen herkkuaan. Päättäväisellä marinalla Neko kyseli säännöllisin väliajoin että ollaanko jo perillä. No, perille tultiin siis alle tunnissa ja tutustuminen paikkaan alkoi:

Kävimme kaupungilla hankkimassa retkieväät ja veimme pojat hotellin suojaisalle nurmikentälle ulkoilemaan. Kyllä ne nauttivat! Edellisestä oikeasta ulkoilukerrasta oli jo liiankin kauan. Neko ei paremmin sauvoja tarvitse rivakasti askeltaakseen...

Sake vaanii suurella kärsivällisyydellä:

Pensaissa oli paljon lintuja jotka hyppelivät poikien nenien edessä turvallisen matkan päässä:

Vaan kyllä osasi myös Neksu vaania, ihmettelin että mitä Arkkivaari oikein tuijotti...

No tätä tuttua pikkuystävää tietenkin...

Pojat olivat lauantai-iltana aivan siipiä vailla, juoksivat hotellihuoneen nurkalta toiselle toistensa perässä, painivat ja leikkivät. Ne olivat niin täynnä virtaa ettei niitä tahtonut saada nukkumaan. Neko vaelsi vielä myöhään yöllä ympäri huonetta silmät teevadin kokoisina, ulkoilma oli vaikuttanut niihin aivan kuin ne olisivat syöneet kissanminttua suoraan pussista. Sitten kuitenkin Baseliin tullessa Sake meni suoraa päätä unitelttaan ja nukahti heti (tässä kuvauksellisista syistä Sake kuitenkin hetkeksi raotti silmiään):

Neko oli edelleen levoton eikä tahtonut rauhoittua millään. Se päivysti parvekkeella eikä malttanut ottaa päivätirsoja. Oli pakko laittaa parvekkeen ovi kiinni. Silloin molemmat pojat kömpivät suosiolla nukkumapaikoilleen ja huoneistoon laskeutui syvä hiljaisuus ja rauha. Juuri sellainen hetki ja tunnelma jollaisena on mukava päivittää Kissalan poikien blogia ja jakaa kokemuksiamme teidän kanssanne...