Viime viikonloppuna jatkoimme Ruotsin näyttelystä Pesäkalliota kohti viettämään alkuviikon kahta päivää luonnon helmassa. Kaikki neljä poikaa mukana tavoitteena viettää aikaa ulkona poikien kanssa, saunoa vielä kerran tälle kesälle rantasaunassa ja Ahdin ja Wellamon niin salliessa antaa myös pikkupoikien maistaa ensimmäisen kerran elämässään TUORETTA kalaa. Kaikki toiveemme täyttyivät, poikien kohdalla jopa yli odotusten.

Perjantai-iltana saimme pari pulskaa haukea laiturilta virvelöimällä. Kyllä oli ruokakupilla kuhinaa kun tuore, keitetty hauki laitettiin tarjolle, itseasiassa Neksu meni Arkkivaarin oikeudella jo perkauskupille ennen muita:

 Arkkivaari-ilme:

Pojat viihtyivät kovasti ulkotarhassaan, ilma suosi meitä ja saimme olla auringonpaisteisessa kesäsäässä koko alkuviikon. Valitettavasti olimme vadelmien poimimista ajatellen liian myöhässä, mustikkakin oli menettänyt makunsa, mutta viinimarjat olivat valtavan kokoisina pensaissa odottamassa poimijaa.

 

Taka oli alkuviikosta leikattu ja vietti toipilasaikaa auringon paisteessa Neksun kanssa kulkien.

Maanantaina Sake asteli omituisen näköisenä ulkotarhasta ja tarkemmin katsoessamme huomasimme että sillä oli kuollut päästäinen suussa. Olin ihmetellyt kun pojat eivät tulleet kutsumalla tarhasta mutta kyse olikin siitä että siellä oli jahti menossa.

Sillä raadolla piti sitten vielä leikkiä, pikkupojat katsoivat ympärillä silmät hämmästyksestä ymmyrkäisenä. Ei mennyt kuin hetki ja Neko asteli ulkoa sisälle jyrsijä suussa - voi herttinen sentään. Mikä kamala huuto kuului tuvasta kun huomattiin että eläinparka oli elävä. En tänäkään päivänä tiedä minne eläin lopuksi joutui vai pääsikö karkuun yläkerran parvekkeelta. Yläkertaan Neko aarteensa vei ja tuli hetken päästä tyhjin tassuin ilman päästäistä. Ensi keväänä ehkä asia meille valkenee kun seuraavan kerran palaamme Pesäkallioon....

Niin paljon jännittäviä asioita tapahtui pikkulomamme aikana, illalla Kissalan poikia tietenkin väsytti ja yöllä koko kissakasa oli yhdessä, unisena ja onnellisena:

Hyvää viikkoa kaikille toivottaa tällä kertaa Kuro:

Ensi viikon jälkeen Kissalan isot pojat lähtevät muuttomatkalle Baseliin. Siitä reissusta lisää viikon kuluttua....