Kaikki Kissalan pojat ovat olleet Toivontiellä viikonlopun aikana. Kuulemma ulkotarha on ollut ahkerassa käytössä ja pojat ovat viettäneet muutenkin paljon aikaa yhdessä. Tässä Neksu hoivaa Kuroa, pojanpoikaansa Catmaxissa. Kamerakuva ei ole aivan tarkka mutta jälleen, tärkeintä on tunnelma:

Viikonloppuna hoivakissan osan otti Kuro ja kävi kunkin luona katsomassa että kaikki oli hyvin. Kurosta on muutenkin tullut kastraation jälkeen sellainen lellikki että jokainen joka haluaa burmankissaa lellittää - Kuro on heti valmiina:

Takan kastraatioaika on 10.8.2010. Olemme kaikki murheissamme siitä ettei Saken poikien siitosurosura tullut tämän paremmaksi, pojissa olisi ollut kuitenkin näön puolesta ainesta vaikka mihin ( Raami-maallikon näkemys).

Tänä viikonloppuna kova lämpö pakotti Kissalan pojatkin lepäilemään useasti ja viikonloppuna aamulla ei kuulemma noustu kuin vasta puolenpäivän aikaan:

Parhaimmaat  nauhoitetut telkkuohjelmat piti kuitenkin kuunnella digiboksin kyljestä kun se surisi mukavasti:

Sveitsiin lähtöä varten on nyt kaikki oleellinen tilattu, kantokassit Seukut-liikkeestä samoin matkavessat ja juoma-astiat. Lentoyhtiöltä on saatu vahvistus kissojen matkustamopaikoista ja passit on eläinlääkäri kirjoittanut valmiiksi. Minkä takia kuitenkin jännittää kovasti?

Toivon  että Kissalan pojat viihtyvät Sveitsin retkellään ja pysyvät terveinä. Ouluun olisi poikien tarkoitus palata yhtä kokemusta rikkaampana Joulun jälkeen, joulukuun viimeisinä päivinä.

Seuraava koitos on kuitenkin lähempänä, eli  Luulajan näyttely elokuun puolivälissä. Saas nähdä miten siellä pärjätään. Näyttely on kuulemma aivan täynnä, lähes 350 kaunista kissaa. POROKistakin 30 näytteilleasettajaa, mukana myös Neksun hienosti menestyneitä jälkeläisiä. Tassut ja hännät pystyyn Pohjois-Suomen kissoille!