Pojat toipuivat näyttelyn rasituksesta olemalla koko aurinkoisen eilisen päivän tarhassaan. Säät ovat kissoja suosineet, lämpöä ja aurinkoa riitää. Sake tuntuu olevan pojista se, joka kaikista eniten arvostaa tarhaa ja viihtyy siellä. Sake nukuskelee tarhaan nostetussa kopassa tai korkeassa ruohikossa. Neko tulee aina välillä keskustelemaan muista ulkoiluvaihtoehdoista meidän kansamme ja sitten mennään joko vinokorvakävelylle tai pihalle valjaisssa tutkimaan kesän ihmeellisiä lentäviä pöppiäisiä oravanpojista puhumattakaan.

Saken tyylinäyte:

Lähdemme tänään hetkeksi Pesäkallioon mökille jossa pojat saavat kulkea valjaissa mökkitiellä ja mennä kesätarhaansa saunan ikkunasta katsomaan mitä metsässä tapahtuu. Tämän kesän kesäloma jää kovin lyhyeksi, mutta tänä vuonna tällä lailla. Mukava kuitenkin kun ilmat suosivat ja saa kokea kesää poikien kanssa, nähdä niiden nauttivan auringosta ja kesän kaikista pikkuihmeistä.

Muutama hauska kuva löytyy juhannuksen tapahtumista kun Sirkku-sisko oli käymässä Japanista vuosipäiväänsä juhlimassa ja sai lahjaksi lintukirjan josta voi kuunnella eri lintujen ääniä. Sitähän sitten soittamaan Kissalan pojille jotka pitivät kapistusta ihmeellisenä ja mielenkiintoisena. Missäs se tipu on? (Huomaa häntien pirteä asento):

:

Toinen hauska peli kehittyi maton suojapussista:

Siinä ajettiin toinen toistaan takaa ja näkyi sieltä joskus suklaapoikakin:

Tässä Sake edestä:

...sekä ns. peräpeili:

Kaiken leikin jälkeen on ihana ottaa kunnon ettonet:

Tämä blogi jatkuu 16.7 kun Kissalan pojat saapuvat kesälaitumilta. Neko ja Sake, Taka ja Kuro toivottavat kaikille ihanaa kesää