Kahden viikon kesäloma takanapäin. Pojilla on riittänyt Pesäkalliossa tekemistä ja touhuamista. Kuvia on otettu ja tässä päivitys Kissalan poikien puuhasteluun Pesäkalliossa:

Neko, kuten tiedetään, pitää kovasti vinokorvakävelystä valjaissa ja mökillä erityisesti lehden hausta. Mukaan täytyy ottaa aina jonkinlainen kassi, koska Neksu tykkää erityisesti siitä, että jotkut etapit lehdenhakumatkalla tehdään kassissa:

Sakekin haluaa ainakin kokeilla kaikkea mitä Arkkivaari tekee:

Tulos ei ehkä ole yhtä toimiva

Tänäkin kesänä pojat tarkkailivat innokkaasti ympäristöä jos vaikka joku päästäinen, sisilisko tai hiiri ei olisi tarpeeksi tarkkana ja sen saisi saaliiksi. Neko veti siinä pitemmän korren. Se saalisti yhtenä iltapäivänä sisiliskon ja viimeisenä iltana telkkua katsoessamme sisälle tepasteli kovin ylpeä lila burmakolli. Ennenkuin ehdimme sanoa "burma" Neksu pudotti lahjansa tuvan lattialle: Päästäisen:

Sitä ressukkaa piti sitten esitellä meille kaikilta kanteilta. Huh - mitä ihmiset tekevätkään kissojensa tähden...

Keksimme laittaa säkkituolimme tuvasta karvapeitteen kanssa pehmolaksi ulkotarhaan. Se oli kovin suosittu lepopaikka, sekä Sake että Neko olivat usein pehmolassa joko nukkumassa aivan umpiunessa tai katselemassa uneliaasti ympärilleen:

Meillä oli myös kesävieraita, toivottuja sellaisia. Varsinkin Neko pitää kovasti Viivistä (jonka tuntee jo useammalta vuodelta) ja Neko tykkää seurata Viivin tekemisiä ja katsella ihaillen Viivin piirtämistä:

Neko ihastui tänä kesänä myös riippukeinutuoliin:

Kukaan muu ei itseasiassa siinä tuolissa ehtinyt istuakaan:

Riippukeinu sen sijaan oli Saken heiniä (tässä istuen blogin kirjoittajan pään päällä):

Sake oli myös kova vaanimaan kaikkea liikkuvaa:

Nekon tyylinäyte:

Joskus tuntui siltä että millä näistä villeistä kesäkissoista saa taas kaupunkilaiskolleja...

Raskaat huvin vaativat paljon lepoa...

Raskaat huvit, lepo ja hyvä ruokahuolto pitää Kissalan pojat liikkeessä ja hyvin voivina. Kun ahventa saatiin Laajajärvestä, se hävisi sen sileän tien Kissalan poikien vatsaan:

Mökiltä tullessa pojat nukkuivat lähes kokonaisen päivän, mutta nyt taas Kissalan ulkoarhaan käy askel vilkkasti ja temmellys kuuluu yläkerrasta... ...Kissalan Pojat elävät kesää täysillä