Kesäloma on takana…

Jos kesäloma olisi pidempi emme varmaan osaisi sitä arvostaa - yritän lohduttaa itseäni matkalla Suomesta Sveitsiin takaisin. Tuntuu kurjalta lähteä Suomesta kahden viikon Pesäkalliojakson jälkeen. Kissalan pojat katsovat kysyen minua kun maanantaina aamulla vien matkalaukkuja autoon. Milläs selität pojille että tämä oli nyt tässä ja heikunkeikun…? Kuuntelin viikonloppuna skypessä poikien tohinoita kotoa ja lasken päiviä siihen että lähden hakemaan poikia Sveitsiin.

Kävin paikallisessa eläintavarakaupassa, Zoo Dunkelissa perjantaina katsastamassa kissatavaratarjontaa. Voi että löytyy kaikenlaista ruokaa, leikkuja ja kiipeilytelineitä. Muonatarjontaa oli kaikkia mahdollisia merkkejä, ALMOa, Whiskasta,  Shebaa, jne jne kuivamuonasta puhumattakaan. Ja aivan kävelymatkan päässä. Nyt täytyy vaan toivoa että saamme poikien kantokassit ajoissa Seukut-liikeestä. Kassit joudutaan tilaamaan USAsta saakka mutta uskoisin että sieltä tilatut tavarat tulevat nopsaan koska siellä osataan bisneksen tekoJ

Tänä viikonloppuna sain kuvattua toisen kerrostaloyhtiömme helmistä:

 

Kävin myös kulkemassa Rheinin vartta pitkin, useita uimareita näkyi auringonpaisteisessa säässä uimassa joessa. Vaattet pakataan uimareissulle vedenpitävään reppuun. Sain itse sellaisen hyvältä kollegalta kun lähdin  Baseliin. Ennen talvea Rheinissa kait ui myös allekirjoittanut, sellainen veto on jo vetämässä.