Istun Barcelonan lentokentällä odottamassa lentoni lähtöä Suomea kohti. Luulin etten ehtisi töitten takia Oulun näyttelyyn ollenkaan mutta toivottavasti lentoni ollessa ajoissa se onnistuu. Sain huolestuneen soiton näyttelypaikalta. Vallitettavasti kaikki kissamme oli sijoitettu eri puolille näyttelyaluetta ( en ollut varmaan huomannut ilmoittautumisen yhteydessä pyytää yhteissijoitusta) ja alueella oli paahtavan kuumaa. Ikävä kissoille ja ikävä näyttelyasettajille. Neksu oli jo niin  huonolla tuulella että se oli räpsäissyt Jaakkoa, ei ole aivan Neksulle ominaista. Meidän kissamme ovat tottuneet olemaan näyttelyssä yhdessä ja erillään olo sekä huima kuumuus ei tee tietenkään niille kovin hyvää. Saa nähdä miten tässä oikein käy. Jatkan tätä kirjoitusta kun pääsen lähemmäksi tapahtumapaikkaa.

Jatkuu sunnuntaina: Tiivis tunnelma, kello on kaksitoista ja odotamme Takan pääsyä tuomarille ja Sake odottaa TP-valintaa. Yleisöä on paljon joka on yhdistyksellemme todella hienoa. Jos ensi vuonna kissoja voisi sijoittaa alakertaan jossa on viileämpi tämä teatteri olisi näyttelypaikkana tosi mainio.

Sake pääsi paneeliin ja kilpaili konkari Urhoa ja bengali vastaan kastraateissa. Luulin että kisa menee Urholle, mutta kisan voitti kuitenkin kaunis bengali. Taka oli yllätyksekseni  kutsuttu  Jaana-tuomarin TP-valintaan (josta minulla ei ollut hajuakaan (??!!). Hämmästyin kovasti kun tuomari kuulutti: missä on kissa 163??? Hävetti,  koska se oli meidän Taka eikä minulla ollut tietoa siitä että Taka olisi edes TP-valintaan päässyt. Takan kasvattaja syystäkin moitti minut että olisi pitänyt seurata asiaa...nolotti.

Kuvia näyttelystä ei ole tässä, koska mukana ei ollut kuvaajaa tällä kertaa. Laitan muita uusia kuvia tällä viikolla.

... Ja meinasi aivan unohtua, kategoria IIIn siitosuros numero uno oli sunnuntaina 4.7 kukas muu kuin Arkhitekton Senemut eli Arkkivaari Neko itse. Tultiin siis pytyn kanssa kotiin sittenkin