Tein matkaa kotiin lomalle perjantaiaamusta klo 9stä sunnuntaiaamuun junalla Sveitsistä Luulajaan, jossa minua olivat kotijoukot vastassa . Mutta se oli sen arvoista ja tuntui jopa seikkailulta kun asennoitui oikein.  Perillä odottivat  myös Kissalan pojat, joilla oli kuvia paikallisen kissayhdistyksemme, POROKin perinteikkäästä esittelynäyttelystä:

Tässä Nekku-kolli, yksi Nekon ja Rosan menestyksekkäimmistä pennuista, katsokaapa millainen "burmailme"!

Kuro (Arkhitekton Fresco) oli veljensä kanssa elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä saamassa kokemusta ja totuttautumassa kaikkeen siihen liittyvään tohinaan. Pienellä kissalla oli todella paljon ihmeteltävää. Onneksi sai olla omassa tutussa ja turvallisessa "talossa" sitä ihmettelemässä:

Turvallisinta oli kuitenkin oman mamman sylissä ja velipoika Takan kanssa samassa esittäytymisessä:

Esittelynäyttelyssä on aina mukana niin upeita kissoja, esimerkkeinä tässä komea britti:

ja tässä monen palkinnon voittaja:

Meidän Arkkivaarimme Nekon kasvattaja Ulla Mattila poseerasi tavallisesta poikkeavan (tarkoittaa että ei siis burmaa tällä kertaa) kauniin kissan kanssa:

Meidän Taka-poikamme (Arkhitekton Secco) oli kuten veljensä Kuro aivan rauhallinen näyttelytilanteessa, katseli vain ja ihmetteli kaikkea tohinaa:

Sake viihtyi parhaiten mansikassa (sieltä ei sitä saatu koko aikana)  :

Yksi näyttelyn hauskimmista hetkistä koettiin kun viimeisenä ohjelmanumerona esiteltiin "leikkikissat":

Näyttelyn jälkeen näytti tältä:

Seuraavaksi laitan kuvia ja tapahtumia mökkiviikolta ja pikkupoikien ensimmäisestä käynnistä ulkoaitauksessa...Hyvää alkavaa viikkoa