Tulin viime viikon keskiviikkona pääsiäiseksi kotiin. Kaikki Kissalan pojat olivat kotona ja poseerasivat auliisti kameralle.

Tässä Kuro 5 kk:

Ja Taka 5 kk:

Ja Saken tyylipuhdas saunaposé:

Koska teimme lumitöitä lauantaina sen urakan jälkeen oli mukava mennä lämpimään saunaan. Kuten Sake yllä jotkut muutkin olivat sitä mieltä...

Sirkku-San Japanista sanoi että kaikki kuvat Sakesta ovat nukkuma-kuvia ja laitankin tähän nyt aivan Sirkkua varten pari kuvaa hereillä olevasta Sakesta:

Pikkupojat kasvavat kovaa vauhtia, Kuro painaa jo 3090 grammaa ja Taka 2670 grammaa.Molemmat ovat kovia leikkimään ja painimaan sekä toistensa että isänsä ja arkkivaarin kanssa. Yhtenä yönä en juurikaan saanut nukuttua koska Kuro ja Taka riehuivat ja leikkivät koko yön, saivat jopa isänsäkin yllytettyä mukaan. Neko meni Ullan peiton alle piiloon nukkumaan. Onneksi seuraavana yönä veljekset ymmärsivät nukkua.

Kevään merkkejä alkaa olla kovasti, linnut ja oravat ovat virkeitä ja tuottavat paljon katsomista Kissalan pojille. Tuntuu taas haikealta kun joutuu lähtemään Sveitsin työviikkojen odottaessa edessäpäin, mutta palatakseen täytyy lähteä, sille ei voi mitään:

Oikein hyvää viikkoa toivottavat Kissalan pojat: