Pikkaraiset telmivät talossamme. Raveja juostaan alakerrasta yläkertaan ja takaisin. Isot pojat, vaari Neko ja isä Sake katsovat suurin silmin kun riehunta on käynnissä. Sake on tänä viikonloppuna enemmänkin katsojan roolissa, viime viikonloppuna se riehui mukana mutta nyt - rento makuuposse'  kuuluu enemmänkin tyyliin. Neko sen sijaan jahtaa pikkuisia takaa ja antaa niiden jahdata itseään. Sydän melkein sulaa kun sen jälkeen näkee Neksun pesevän antaumuksella poikasia päästä varpaisiin.

Saken toinen poika, ruskea tähtisilmä Taka on myös tullut taloon. Takan omistaa meidän Jaakko ja Taka on totutellut Kristiinan luona olemista yhdessä Kuron kanssa ja opetellut siellä Kuron johdolla elämistä. Kuro on opettanut sille kipeämistä IKEAn hienoon kissapuuhun ja muutenkin näyttänyt paikat Kristiinan luona. Kun Taka ja Kurio tulevat sukukypsään ikään molemmat siirtyvät asumaan ainakin joksikin aikaa erilleen, Kuro Kristiinalle ja Taka Jaakolle jos vaikka tulisi kutsuja tyttölään.

Tämän blogin kirjoittaja lähtee työkomennukselle Sveitsiin joksikin aikaa. Blogi kuitenkin päivittyy edelleen kissajutuilla (kotijoukot ovat luvanneet myös tallentaa uusia kuvia). Ja toisaalta - uusia kissakuvia tulee myös Sveitsistä, siellä on kiinnostavia kissanäyttelyjä...

Vaikka riehkaseminen on niin mukavaa joskus on pakko levähtää, edes hetken...

Pikkupojat saivat Ulla-mammalta ihanat mökit. Ne oli tietenkin pakko testata ensin

 

 

Ostimme tälle viikonlopulle kolmella käytävällä varustetun juoksupiilon kissoille. Voi että se on ollut ihana - siellä on jännittävää vaania toisia, hyökkäillä häntä pystyssä toisia säikäyttäen ja olla onnellinen telmimisestä:

 

Joskus isä Sake ottaa kyllä tosi rennosti:

...mutta kyllä sen pojatkin osaavat nauttia rennosta yhdessäolosta...

Mitä elämä olisikaan ilman kissoja ja hyviä ystäviä - aika latteaa ja mielikuvituksetonta... Palataanpa asiaan tällä kanavalla - kotiväki päivittää kuvin ja kertomuksin...