Pentu-uutisia!!!

Sain tällä viikolla aivan suloiset kuvat Saken pojista, Himmusta ja Hemmosta sekä Kheops-tytön (Neksun ja Saken sukulaistyttö) omasta pennusta Reppanasta. Pennut asustelevat nyt yhdessä kasvattajansa Ulla tykönä. Himmu ja Hemmo kuulemma osaavat jo haahuilla isänsä tyyliin Reppanan kiusaksi asti. Hemmo ja Himmu ovat kasvaneet kovasti, ne ovat jo ihan "burman kissan näköisiä". Reppana on vielä aika pieni kun on nuorempi mutta näkee jo että siitäkin tulee todellinen tähti!

Kirjoittelen tätä nyt aamulla hotellin päätteeltä, eli laitan kuvat vaikka jo tänä iltana näille sivuille jos suinkin ehdin. Huomenna viimeistään.

Yritämme päästä jo huomenna perjantaina kuvaamaan pentuja lisää. Ihanaa kun tähän synkän pimeään marraskuuhun mahtuu tällaisia piristäviä vauvauutisia....

 Himmu:

Hemmo:

Ja sokerina pohjalla Reppana:

 

To our Japanese friends: The two kittens of Sake (Himmu and Hemmo) are growing fast to be quite handsome young burmese boys. They are living at their breeder, Mrs Ulla with another, younger kitten called Reppana. The pictures tell a thousand words!