Mikä viikonloppu! En olisi koskaan uskonut että Kuopion reissusta tulee tällainen retki! Nekon pennut pärjäsivät loistavasti:

Lauantain Pullan ja Nekun hienon menestyksen jälkeen sunnuntaina meno jatkui:  Kultsu valmistui Championiksi (hiukan äkkärästä päivästä huolimatta):

 

Uppis sai Värin Parhaan-arvon:

Nekku valittiin Tuomarin Parhaaksi ja oli paneelissa myös sunnuntaina.

Siksipä Neko sai myös sunnuntaina kategorian parhaan siitosuroksen tittelin (lauantaina pisteillä 107 ja sunnuntaina laskujen mukaan pisteillä 115).

Sake, ensimmäisessä viikonloppunäyttelyssä pääsi paneeliin ja herttinen sentään - tuli kategorian voittajaksi - aivan uskomatonta!! Meikäläinen sai hippahepulin riemunkiljahduksin ja säikäytti muutaman kissankin jota pahoittelen ja pyydän tuhannesti anteeksi. Sitä vaan ilo vei sielua niin tullessaan.

Suuri ansio Saken paneelin voitosta meni myös Saken saamalle assistentille, Kaija Wikströmille, jonka käsissä Sake näytti hyvin  rauhalliselta ja tyytyväiseltä itseensä ja näytti siten parhaimmat puolensa. Kaijalle vielä kerran suuri kiitos!

 

Lisää näyttelykuvia näyttelykansiossa ...Ja käykääpä katsomassa Pekka-veljen syntymäpäiväkuvaa syntymäpäiväkirjoituksesta hiukan alempana - siinä on ilmettä!