Neksu täytti perjantaina 2 v ja Sake täyttää 14.11. yhden vuoden. Vietimme poikien yhteisiä "synttäreitä" koko viikonlopun. Pojat temmelsivät uusien lelujensa kanssa niin että matot olivat rullalla.

Kaikissa kissakirjoissa joita olen lukenut todetaan, että kissan hännän liikkeet liittyvät enemmän tai vähemmän siihen että kissa on joko peloissaan tai agressiivinen. Kun nyt näitä omia kissoja on seurannut, (myönnettäköön tietenkin lyhyen aikaa), olen hiukan eri mieltä. Varmaan joissain tilanteissa hännän sähäkkä liike osoittaa suuttumusta mutta kovin usein hännän heilutus ja liike liittyy myös siihen että kissalla on mukava olla. Neko ja Sake ilmentävät selvästi tyytyväisyyttään silittelyyn ja hellimiseen heiluttamalla kauniisti häntäänsä laajoin rauhallisin liikkein.

Tänä ensimmäisenä marraskuisena sunnuntaina on kovin hämärää, tuntuu siltä ettei aurinko ole noussut täällä Oulussa ollenkaan. Sytyttelemme kynttilöitä seinäamppeleihin ja vein öljykynttilöitä ulkolyhtyihin. Pojat kuljeskelevat huoneesta toiseen ja käyvät ikkunalaudoilla katsomassa lintuja ja oravia jotka tankkaavat talven varalle ruokintapöntöistään.

Ensi keskiviikkona on Mallan laskettu aika. On kovin jännittävää odottaa pikkukissojen tuloa, tuleeko tyttöjä vai poikia vai molempia...? Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tulee terveitä pentuja. Ehkä ensi kerralla minulla olisi blogissa jo Saken ja Mallan pentujen kuvia...

HEI!!! Tässä saamamme komea kuva veli-Pekasta 1 vuotis-syntymäpäivältä (voisiko olla miehekkäämpi ilme!!!):