Sake heräsi tänä aamuna karuun maailmaan. Ei olisi tarvinnut enää mouruta syvällä kurkkuäänellä alakerran ikkunan takana että täältä löytyisi kollia tarvittaessa koska pallit oli viety! Luotto-eläinlääkärimme suorittama leikkaus meni hyvin mutta ymmärrettävästi Sake oli koko perjantai-illan aika nuuverona, nukkui, yritti kovasti olla läsnä mutta kuitenkin torkkui enimmän aikaa. 

Leikkauspäivän aamuna, kun Sakea lastattiin kuljetuskoppaan, oli kuulemma tosi vaikea pitää kopasta Neksua poissa, se ei saattanut ymmärtää miksi Sake viedään, miksi ei Neko pääse mukaan katsomaan ettei Sakelle tapahdu mitään kamalaa....

Tässä Sake katselee ulkona lenteleviä lintuja edellisenä päivänä:

Neko oli kamalan huolissaan poikansa edesottamuksista, ja myöhään illalla oli sitten käynnissä aikamoinen pesuoperaatio jolla selvitettiin ilmeisesti sitä että "penikka" oli kaikesta huolimatta kunnossa.


 

 

Aamukuudelta, lauantaina, sinisenä hetkenä, oli tilaisuus ottaa Sakesta kuva jossa minun mielestäni se miettii suuria asioita, vähän niinkuin Mika Waltarin "Kiinalainen kissa"-kirjan päähenkilö:

Sunnuntaina päivitän blogia Saken pentueen kuulumisin. Viime päivinä on kuulunut muiden kasvattajien murheellisia uutisia jopa kokonaisten pentueitten menetyksistä, niin en uskalla yhtään tässä tuulettaa Saken pentuja. Mallalla on kuitenkin tällä hetkellä kaksi potraa poikaa, yksi ruskea ja yksi suklaa. Seurataan niitä sitten myöhemmin. Kaikki peukut, varpaat ja viikset pystyyn että pojat kasvavat isoiksi ja terveiksi kolleiksi.