Saimme uutisia - Pekka on nyt onnellisesti saatettu kastraattiuroksen rauhalliseen elämään . Pekun leikkaus on mennyt hyvin ja toipuminen on kovaa vauhtia käynnissä.

Meillä Saken "laskettu aika" on 6.11.2009. Viime yönäkin tuntui siltä ettei se ole päivääkään liian aikaisin. Sake vaeltelee öisin talossa ja MOURUAA, käskevä ääni kajahtaa säännöllisin väliajoin (juuri niin ettei nukkumisesta tule mitään) ja jos Saksun laittaa makuuhuoneen ulkopuolelle ja oven kiinni - RAAPSRAAPSRAAPS....ja uni katoaa sen sileän tien. Joku kutsui tilannetta viime yönä "kiinalaiseksi kidutukseksi"...kissaherätys kello yhdeltä, puoli kolmelta, puoli neljä.....

Otin siis Saken mukaani ja menimme vierashuoneeseen nukkumaan, jossa muutaman levottoman hetken ja määkäisyn jälkeen Sake nukahti kainalooni ja nukkui tuhisten ja välillä kehräten aikaiseen aamuherätykseen ja herätyskellon pirinään saakka.

On se varmaan kissallekin aika rankkaa kun ei saa öitä nukkua vaan päivystää koko ajan, luonnon määräyksestä. Neksu taas nukkuu kuin possu ja katselee joskus vain ihmeissään kun poikansa "ramppaa" kärkkymässä burmatyttöjä - niin lyhyt se on muisti kissallakin.