Ulkona sataa lunta, maa on jäässä ja lehtien haravoinnista tulee tänään haasteellista. Käytävästä kuuluu töminä kun pojat remuavat aamupäiväleikkejä. Tänään oli ohjelmassa poikien pottien pesu, toimitus on heidän mielestään aina yhtä kiinnostava: Molemmat pojat valitsevat joko saunasta tai pesuhuoneesta havaintopaikan josta katsellaan kiinnostuneena miten pottaa oikein pestään ja siistitään. Kun molemmat vessat on laitettu pesun ja purujen vaihdon jälkeen paikalleen niin pojilla on kova kiirus päästä laittamaan omaa merkkiä puhtaisiin puruihin, kuinkas muuten...

Huomenna on vuorossa vuosirokotukset ja saan vihdoin myös omalta eläinlääkäriltämme kommentteja poikien painoindeksistä. Nekon tunnistussiru kaulalla on  viime aikoina tuntunut aikamoiselta möykyltä, täytyy näyttää sitäkin lääkärillemme.

Sake jatkaa öisin omaa vaelteluaan ja mölinäänsä. Nyt tiedän mistä tulee se mau-mau joka kissoihin aina sarjakuvissakin liitetään! Se ei vaan ole vieno mau-mau vaan todella vaativa MAU-MAU (Juuri äsken tuli Sake tähän työhuoneeseen mouruamaan, nyt vienosti katselee aivan hiljaa tätä blogin kirjoittamista...)

Viimeisimpien uutisten mukaan Malla odottaa kahta pentua ja laskettu aika on 4.11.2009. Meidän peukut, varpaat ja kaikki kissalan poikien vaaleanpunaiset varpaat ovat pystyssä niin että Mallalla kaikki sujuisi hyvin.

Nekon Pekka-poika on menossa leikattavaksi. Pekalla on aivan samanlaiset kujeet kuin Sakellakin, öitä valvotaan, ovia raavitaan ja pidetään perhettä hereillä. Sakea odottaa sama  kohtalo kun Mallan kohdalla kaikki on OK. Saa nähdä miten Saken mieli ja persoona muuttuu sitten kun luonnon vaatimukset jäävät vähemmäksi. Sake on nyt kollinakin niin ihana sylikissa ja hellyyksien hakija että jos se ominaisuus  vielä lisääntyy on meillä tulevaisuudessa sellainen sydänten murskaaja täällä että saa ihmetellä. 

Mukavaa jos ne Saken ominaisuudet yhdistyvät Mallan suloisuuden kanssa - tulossa on sellaisia burmia että oksat pois!

Kantaisän posee tässä: