Edellisen kerran kirjoitin että syksy on tullut - nyt on jo talvi tullut! Viikko matkoilla ja Oulussa kadut ovat jo jäässä, lumikerros peittää nurmikot ja pihat ja on liukasta.

Pojat olivat eilen vielä tarhassaan käymässä ja tutustumassa tämän talven ensilumeen:

Huomioita kissojen elämästä:

Meillä on kissoille kaksi pottaa, toinen kodinhoitohuoneessa alakerrassa ja samassa kerroksessa pesuhuoneessa toinen. Kissalan pojat käyttävät pottia eri asioihin, toiseen pikkuasiat ja toiseen isot asiat. Olisi luullut että potta kuin potta mutta ei - kovin järjestelmällistä näyttää tuo burmankissan elämä olevan. Eläinlääkärimmekin totesi että burman kissat ovat kovin konservatiivisia ja tekevät asiat aina samalla tavalla. Burman kissat eivät kuulemma myöskään pidä ulkopuolisen elämän muutoksista.

Meidän Ulla huudahti sunnuntaiaamuna Saken tohinoita katsoesssaan että "Milloin sinusta tulee aikuinen?" ja molemmat tajusimme samaan aikaan että - ei ikinä, Sake tulee aina olemaan kissalan vauvapoika, lapsellinen ja niin hurmaava.

Pojat kisuavat aamulla, Saken puolinelson:

 Neksun painiote:

 Hetki ennen hyökkäystä:

 Viimeisimmässä punnituksessa pojat painoivat: Neko 4,8 kg ja Sake 5,2 kg. Parempaan suuntaan ollaan siis menossa, Neko on jo näyttelykunnossa ja Sake sutjakoituu pikkuhiljaa.

To our Japanese Friends: It snowed for the first time yesterday, it is cold and slippery today, well below 0 degrees. Neko and Sake visited their cattage yesterday to look at the first snow in amazement. You see the pictures above. On Sunday morning the boys were playing together having a lot of fun (see above). We have been successfull in reducing the weight of the boys, Neko is now weighing 4,8 kilograms (being just right for the show in November) and Sake weighs 5,2 kg´s - a little bit on the fat side but we´ll get there

We are waiting for news from Malla, the lady-cat that visited Sake a little over a month ago. It seems that we can expect baby-cats the 4th of November so we´ll keep our fingers crossed that everything goes well.