Myöhään sunnuntai-iltana pohdin ja kokoan viikonlopun tapahtumia lyhyesti (näihin ajatuksiin ja valokuviin palataan varmasti myöhemmin):

Tulimme Ruotsista kello kahdeksan paikkeilla illalla. Nyt kello lähenee yhtätoista illalla ja kotona on aivan hiljaista, Neko nukkuu rakkaan emäntänsä vieressä väsyneenä viikonlopun rasituksia pois. Kotimiehenä ollut Jaakko on maalannut uuden aidan viikonlopun aikana kahdesti. Siinä on ollut todella paljon tekemistä ja niinpä väsynyt "työmies" on hänkin lepotilassa. Sakea piti leikittää uusilla Ruotsista tuoduilla leluilla, Sake ei kuulemma ollut kuin nukkunut poissaollessamme, mitä nyt muutaman kerran kävi katsomassa ruokakuppia ja rouskutti raksuja - taisi pitää oikein urakalla ikävää kun Neko (ja me?) oli poissa.

Uutiset Ruotsin näyttelystä:

Lähdimme Luleåån kokeilemaan onneamme jos vaikka

a)saisimme lisää kokemusta "ulkomailta" ja

b)sertin päästäksemme lähemmäksi Premier-luokkaa.

Miten kävi? Yli odotusten - saimme sekä lauantaina että sunnuntaina sertin ja niinpä sunnuntaipäivästä tulikin Neksulle valmistujaispäivä eli Neksu siirtyi nyt kilpailemaan Premier-luokkaan kastraattiluokasta. Voi sitä iloa ja onnea sunnuntaina! Tuomareiden arvostelu alkoi sunnuntaina jo puoli yhdeksältä (oli muuten tosi fiksua sillä tästä seurasi että sunnuntain paneeli päättyi jo neljältä ja pitkämatkalaiset pääsivät ajoissa lähtemään kotimatkalle).

Sunnuntaiaamuna jännitti.

Paitsi Neksua ei jännittänyt. Tässä ikuistettuna hetki jonka jälkeen tuomarimme kirjoitti arvostelukaavakkeeseen "CAP" ensimmäiseksi. Silloin minun näkökenttäni linssin tähtäimessä sumentui...Neksu valmistui Premioriksi sillä hetkellä!!!!..............

Saimme lauantaina tuta taas "rakentavaa palautetta" tuomarilta, joka Seinäjoella viime vuoden syksynä laittoi Neksun paneeliin. Nyt  Neksun ruokatottumukset olivat samaisen  tuomarin suurennuslasin alla sillä hän pyysi olemaan tarkkana ruokamäärän ja - laadun kanssa.

Sunnuntaina saamassammme  arvostelussa ei kiiinnitetty "Nekon läskeihin"  mitään huomiota - todettiin vain että näytillä oli kovasti tasapainoinen Katti Koljatti.

Yhtäkaikki erittäin arvokasta palautetta siis ja sen lisäksi että ostimme näyttelypaikalta kilokaupalla "laihdutusruokaa" sovimme monista kissojen ruokailuun liittyvistä rutiineista uudella tavalla myös kotona. Saas nähdä millaisia "timmejä poikia" meiltä tulee seuraavaan näyttelyyn,

Seuraavaan näyttelyyn tulevat sekä Neko että Sake,...sitä odotellessa...