Sunnuntaipäivä, vierestä kuuluu rapinaa kun hra Punainen kömpii syliin ja alkaa urista ja kehrätä.  Se heittäytyy syliin ja pistää silmät kiinni. Odottaa hellimistä. Eilen illalla molemmat pojat olivat tiiviisti ulkona tarhassaan vaanimassa.

Punnitsin pojat viime maanantaiaamuna, molemmat painoivat 5,4 kg - voi hyvänen aika!!! Nyt perjantaina pojat olivat laihtuneet 400g eli molempien kohdalla vaaka näytti 5kg. Mutta vielä pitää laihtua marraskuun näyttelyyn. Siispä ruokailu sujuu seuraavasti:

-Light raksuja molemmille (siitä huolimatta että toinen on kohta 2 v ja toinen 9 kk). Kun olemme yrittäneet syöttää toiselle nuorisoruokaa ja toiselle aikuisruokaa se ei ole onnistunut - molemmat syövät sitä mistä pitävät ja yhtenä päivänä se on ollut aikuisruokaa pennulle ja toisena päivänä penturuokaa papparaiselle!?!

Raakaruoka on Sakelle kova juttu. Pakastettu karjalanpaisti tai possunsydän pieneksi leikattuna ja vesihauteessa sulatettuna lämpimäksi on ilmeisesti taivaallisen hyvää (ei missään tapauksessa mikroon-liha kypsyy ja menee kissan mielestä pilalle). Neksu ei syö raakaruokaa eli sille maistuu vähärasvainen almo nature tai Pirkan kissaruokapaketit.

Ajattelimme että light-raksut eivät menisi kaupaksi mutta toisin kävi - sekä Royal Canin että ProPlan maistuvat näemmä tosi hyvältä.

Karviaisia ja viinimarjoja noukittaessa Pojat olivat tietenkin mukana

Poikien välit ovat taas kohdallaan. Joka aamu alkaa sukiminen jossa molemmat pesevät toinen toisensa. Jännitämme kovasti Mallan tilaa ja toivomme kovasti että Sake olisi nuoresta iästään huolimatta onnistunut pentujen teossa. Jos kuitenkin Sake ei aivan ole pärjännyt  kotonaan Sake pääsee intensiiviohjelmaan Mallan luokse. Silloin luulisi viimeistään pentuasioiden ratkeavan.

Ilmoitauduimme Kuopion näyttelyyn ja "iloksemme" huomasimme että tuomarien joukossa on meille niin "rakas"  Marie Westerlund. Hieno homma - nyt mennään asenne edellä näyttelyyn ja voi olla että raami näyttää Neksun jos Marie osuu kohdalle tuomarina - jutellaan sitten ruotsinkielellä Neksun ja Saken hyvistä ja huonoista puolista F2F!

Käykääpä katsomassa näyttelysivua, siellä on uusia kuvia Luulajasta...