Lähdimme Pesäkallioon Kissalan poikien kanssa istutuspuuhiin. Ituperunat, sipulit ja muut vihanneksenalut olivat mukana. Perjantai ja lauantai olivat hiukan viileitä mutta se ei tietenkään Nekoa ja Sakea haitannut. Eikä meitäkään, pitkähihaista vaan piti laittaa päälle. Pojat ulkoilivat sekä valjaissa että tarhassa. Lähtipä Neko kerttaalleen myös aivan oikeasti karkuun ja saimme sen Tapseilla houkuteltua antamaan itsensä kiinni.

Sitä kiinnosti aivan selvästi naaapurin kissan jättämät hajujäljet.

Kaikki Kissalan pojat tykkäävät valjastella, jopa Takakin, joka aikanaan vain seisahtui paikoilleen tai kaatui hitaasti kyljelleen kun valjaat laitettiin päälle, on oppinut tykkäämään valjastelusta:



Kuro on ollut haka valjaissa jo pitkään:




Tuomarit tahtovat huomauttaa näyttelyissä että turkki on liian pitkä tai tuuhea (johtuen ulkoilusta) mutta olemme ajatelleet että mielummin onnellinen kissa ja ulkoilusta saatu hyvä vastustuskyky kuin paneelivoitto.


Sakekin saa tomeruutta kulkuunsa kun se pääsee valjaskävelylle aurinkoon.

Kissalan pojat olivat tarkkoina Pesäkalliossa ja vaanivat hiiriä ja myyriä. Mutta Myyrä Matikainen on tällä hetkellä Kissalan poikia fiksumpi ja pysyy kuonon mitan päässä vaanijoista.

Kun kaksi päivää ulkoillaan ja ja luonnon tuoksuja riittää on illalla sitten turkki tyhjänä:



Oikein hyvää kesäkuun jatkoa kaikille - kaksi viikkoa ja sitten Kissalan pojat lähtevät kesälaitumille pidemmäksi aikaasmiley